A la recerca de la quarta consecutiva

A la recerca de la quarta consecutiva

València acull aquest cap de setmana la Copa del rei i de la reina d’atletisme, en una jornada en la qual el Barça buscarà repetir el doblet del 2017

La ciutat de València tornarà ser enguany la seu d’una de les jornades més especials de l’atletisme estatal. La Copa del rei i de la reina tornarà a disputar-se al Velòdrom Lluis Puig, seu de sis de les últimes nou edicions.

Repetir el doblet de fa tres anys

Les aspiracions són màximes tant en categoria masculina com en femenina: el primer graó del podi. Tal com va succeir l’any 2017 -amb seu a Madrid-, l’objectiu del Barça Atletisme és aconseguir el doblet i recuperar el domini absolut en pista coberta.

A més, en cas que s’aconsegueixin els dos títols, seria el vintè del Barça en aquesta competició (actualment, 17 copes del rei i 1 de la reina).

Els millors a València

Per aconseguir aquest objectiu, el Barça comptarà amb el millor del millor. El mític Ángel David Rodríguez, estarà acompanyat d’atletes com Lucas Búa, Pablo Sánchez-Valladares, Adrián Ben, Alexis Copello o Carlos Tobalina, mentre que en categoria femenina el nom més destacat serà el de Yulimar Rojas (quatre vegades campiona del món i plata a Rio 2016), qui formarà equip amb atletes com Nubia Soares, Jaël Bestué, Caridad Jerez o Elena Gutiérrez.

El rei de Copes busca la quarta consecutiva

Pel que fa a la categoria masculina -l’encarregada d’obrir la jornada dissabte-, els blaugrana tenen un altre objectiu: seguir ampliant el lideratge en el palmarès general d’aquesta competició, doncs de les 38 edicions d’aquesta prova, el Barça s’ha imposat en 17.

En cas d’aconseguir el trofeu, el conjunt català seguirà amb la bona ratxa amb la qual es va tancar l’última dècada, al llarg de la qual es va emportar 7 de les 10 edicions (les altres tres van anar per al Playas de Castelló), sumant d’aquesta manera el quart títol consecutiu i situant-se a un de la millor ratxa de la història del Barça -cinc copes consecutives (1982-1985)-, a dos de la millor ratxa mai vista en categoria masculina: les sis del Larios AAM (1993-1998).

La llista de convocats

Prova Categoria Masculiina Categoria Femenina
60m Ángel David Rodríguez Carla Gascón
200m Pol Retamal Jaël Bestué
400m Lucas Búa Lorena Bokesa
800m Pablo Sánchez-Valladares Lucía Pinacchio
1.500m Adrián Ben Marta García
3.000m José Ignacio Giménez Carolina Robles
60m tanques Pedro García Caridad Jerez
Salt d'alçada Xesc Tresens Aina Rabadan
Salt amb perxa Dídac Salas Andrea San José
Salt de longitud Jean Marie Okutu Yulimar Rojas
Llançament de pes Carlos Tobalina Elena Gutiérrez
Triple salt Alexis Copello Nubia Soares
4x400m Pau Fradera / Javier Delgado / Lucas Búa / Manuel Guijarro / Bernat Erta Lorena Bokesa / Lucía Pinacchio / Stephanie Saavedra / Júlia García / Ghaita El Jarraz
Reserva Eduardo Romero Mar Vico
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut