Els campions llueixen medalla d'or

Els campions llueixen medalla d'or

Pérez de Vargas, Entrerríos, Aleix y Ariño han posat amb els metalls aconseguit en l'Europeu i han explicat les sensacions de revalidar el títol i classificar-se per als propers Jocs Olímpics

Després de reincorporar-se a la rutina d’equip aquest dimecres, els quatre campions de l’Europeu amb la selecció espanyola han lluït medalles al final de la seva segona sessió. Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Aitor Ariño i Aleix Gómez han posat per a les fotografies protocolàries amb l’Or que van aconseguir a Estocolm, revalidant el títol del 2018.

Després de les corresponents celebracions i actes amb la RFEBM, els quatre blaugranes ja tenen les seves medalles a casa i afronten els reptes vinents amb el Barça. Després de posar amb les medalles sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, tots quatre han explicat les sensacions que els deixa l’èxit europeu, així com saber que ja tenen el bitllet per als propers Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Declaracions de Raúl Entrerríos:

“Vam fer un gran campionat i vam aconseguir l’objectiu extra de la classificació per als JJOO. Tornar a Barcelona amb aquest gran premi significa molt per a mi”.

“A nivell de selecció ens permet no tenir la preocupació d’haver de jugar un preolímpic, amb el que això comporta. En aquest sentit ho hem de valorar molt positivament”.

“Guanyar un Or olímpic seria un fermall espectacular a la temporada i lluitarem per això, però encara queda molt”.

“Els Jocs Olímpics és un esdeveniment únic per a qualsevol esportista, perquè no és només competir, sinó tot el que ho envolta”.

Declaracions d’Aitor Ariño:

“Estic molt feliç de tornar a Barcelona amb la medalla d’or. Vam treballar molt i ho vam gaudir”.

“Hem de preparar-nos bé per als JJOO, perquè sabem que és una competició molt maca. Espero que les coses surtin bé amb el Barça per poder-hi ser. Com a jugador és un somni. És la medalla que em falta”.

Declaracions de Gonzalo Pérez de Vargas:

“No hem tingut gaire temps per celebrar-ho perquè ja portem dos dies d’entrenaments, però estem molt contents”.

“Guanyar en un mateix any l’Europeu, la Champions i els Jocs Olímpics seria quelcom irrepetible”.

“Per a mi especialment, que no he estat mai en uns JJOO, el fet d’anar-hi ja serà un premi. Penso que tenim possibilitats”.

“Ara tenim una segona part de temporada molt excitant amb el Barça, amb la intenció de tornar a portar la Champions a casa”.

Declaracions d’Aleix Gómez:

“Em van donar l’oportunitat d’anar a l’Europeu, que inicialment no hi anava, i haig de donar les gràcies i seguir treballant per poder arribar als Jocs Olímpics”.

“En el moment del penal amb 20-20 (en la final) no hi vaig pensar massa. Només pensava que la pilota havia d’anar dins, i així va ser”.

“Anar a uns Jocs Olímpics és el més gran per a un esportista, i a mi em faria molta il·lusió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut