El grup ja treballa al complet

El grup ja treballa al complet

Aquest dimecres s’han reincorporat els vuit jugadors restants; tots excepte Cindric, que ha arribat amb una miositis en la musculatura de la cama esquerra i és baixa

Xavi Pascual ja ha recuperat a tot els efectius, després que aquest dimecres s’hagin incorporat als entrenaments els darrers internacionals. El campions d’Europa amb Espanya (Pérez de Vargas, Entrerríos, Ariño i Aleix), a més de PetrusPálmarsson i Dolenec, han tornat a l’activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tots menys Luka Cindric, que ha estat explorat pels Serveis Mèdics i serà baixa per una miositis en la musculatura de la cama esquerra. L'evolució en marcarà la disponibilitat per als propers partits.

Després de les competicions de seleccions, amb un paper molt destacat dels blaugranes, l’equip ha anat prenent forma progressivament fins a recuperar tots els efectius. La setmana passada s’havien incorporat els internacionals francesos (Sorhaindo, Mem i Fabregas) i Andersson, i a una setmana del proper partit el grup ja és al complet.

Amb tot l’equip, els blaugranes ja preparen el retorn a la competició de la propera setmana. El doble desplaçament a Pamplona i Noruega, per jugar contra l’Anaitasuna i l’Elverum, respectivament, marcarà l’inici de la segona fase de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut