Minut de silenci en memòria de Kobe Bryant

Minut de silenci en memòria de Kobe Bryant

Abans de l'entrenament d'aquest dilluns al matí, el Barça de bàsquet ha tingut un record per a la llegenda de l'NBA, morta aquest passat diumenge en un accident d'helicòpter

La mort de Kobe Bryant ha deixat tocat el món de l'esport en general, però especialment el del bàsquet. Des que es va confirmar la tràgica notícia, milers de jugadors han volgut sumar-se al dol per la pèrdua d'una gran llegenda, guanyadora de cinc anells de l’NBA i dos ors olímpics. Entre aquests, l'equip del FC Barcelona de bàsquet. Ja des del primer moment, amb missatges a través de les xarxes socials, però també abans de l'entrenament d'aquest dilluns, en què hi ha hagut sessió de gimnàs i de pista. I és que els jugadors de Pesic han guardat un emotiu minut de silenci en memòria de Kobe Bryant.

A més a més, tant Víctor Claver com Malcolm Delaney i Brandon Davies han recordat l'exjugador de Los Angeles Lakers. Claver, per exemple, ha comentat que "estem molt tristos" i que "sembla mentida que li pugui passar alguna cosa així a una persona que ha estat tant especial per al món del bàsquet". "Fa mal, perquè era molt proper. Mai l'he vist com a un rival, sino com a un ídol. La nostra generació l'ha vist créixer i l'hem admirat com un dels nostres", ha afegit.

Un detall més, i és que alguns jugadors han volgut portar a l'entrenament les seves bambes de bàsquet Kobe. Tot i que les de la imatge són de Pierre Oriola, Delaney -que té molts parells- i Hanga també se les han posat.

mini_2020-01-27_MINUTSILENCIKOBEBRYANT_22
Pierre Oriola, amb unes bambes molt especials
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut