Local

El Barça nota les baixes i cau a Gran Canaria

El conjunt d’Isaac Fernández va notar el mal final del tercer període i va acabar sumant la sisena derrota de la temporada

El Barça de bàsquet femení no va poder superar al Gran Canaria en el partit corresponent a la quinzena jornada de lliga. Les blaugrana, que van començar bé el partit, van acabar notant el mal final del tercer quart i ja no van poder retallar l’avantatge de quinze punts amb el qual va començar el quart període.

L’encert des de la línia de tres d’Ana Alonso (22 punts, 4 rebots i 20 de valoració) no va ser suficient per a un Barça que va notar les baixes que acumula des de fa unes jornades. Així i tot, el conjunt blaugrana es manté a només una victòria del Lima-Horta, equip que marca l’accés a la fase d’ascens.

Aturada pel pre-olímpic

Ara, el conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández tindrà una setmana de descans, doncs l’equip ha aplaçat els pròxims dos partits -davant l’Ardoi i el Picken Claret- pel pre-olímpic que el tècnic blaugrana disputarà amb la selecció femenina de bàsquet.

Així doncs, el pròxim repte del Barça serà el Mataró (15 de febrer), abans d'encadenar una doble jornada el cap de setmana del 22 i 23 de febrer: dissabte 22, a la pista del Lima i diumenge 23, a casa davant l’Ardoi.

Més notícies aquí