Una més

Una més

El Barça suma la catorzena victòria de la temporada, mentre que el CV Barcelona se la jugarà la setmana vinent a la pista del Sant Cugat

El Barça de Fredyson Mosquera va haver de treballar el partit davant el Leganés. En el primer duel com a local després de la Copa Príncep, els blaugrana van haver de rendir al màxim per encarrilar un partit molt igualat durant els dos primers sets.

En el primer parcial, els blaugrana van poder situar l’1-0 gràcies al 25-20 del primer set, mentre que en el segon, el Leganés encara va complicar més les coses, tot i acabar caient per 25-22 (2-0). Ja en la tercera mànega, els locals van poder tancar el partit per la via ràpida guanyant per 25-18 i establint el 3-0 definitiu.

La victòria manté al Barça com a líder amb solitari del grup B de la Superlliga 2 amb 42 punts de 42 possibles, seguit del Tarragona que segueix sense cedir cap punt, a excepció de la derrota davant el Barça.

Tot passa per Sant Cugat

Pel que fa a l’equip del CV Barcelona, el conjunt femení no va poder puntar davant les quartes classificades de la lliga tot i guanyar el tercer set del partit per 25-23. Les blaugrana van acabar caient per 1-3 i es jugaran la permanència la setmana vinent en la visita al Sant Cugat.