Barça B – Azulejos Moncayo Colo Colo (4-4): Empat en un partit intens

Barça B – Azulejos Moncayo Colo Colo (4-4): Empat en un partit intens

Els blaugranes remunten i aconsegueixen un punt

Dos equips amb fam de punts es trobaven a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes cercaven reafirmar les bones sensacions que els van donar el triomf a Ceuta per 0 a 2 i el Colo Colo buscava els punts que l'allunyés dels llocs de descens. A la primera part, el gol inicial del Colo Colo va fer que els blaugranes anessin a remolc. A la segona un gol del porter local Lluch establia l’empat, tot i que el Colo Colo es va tornar a avançar i el tercer gol del blaugrana Campàs va fer l’empat definitiu.

Inici embogit

La sort no acompanyava, d’inici, el Barça B. Una pilota perduda, a la sortida del joc blaugrana, deixava sol el visitant Sancho, que marcava en el primer minut de joc. Una falta molt propera a l’àrea blaugrana va significar el segon gol dels de Saragossa, obra de Carlos García en el minut 5. En menys de trenta segons Campàs retallava distàncies en el marcador (1-2).

Però poc durava l’alegria per als joves del segon equip, ja que l'Azulejos Moncayo Colo Colo, en el minut 6, i de nou Carlos García, situava un 1 a 3 a l’electrònic de la Ciutat Esportiva.

A partir d’aquest moment el partit es va asserenar. Els locals cercaven la porteria rival i els visitants, ben situats sobre la pista, no donaven gaires opcions. En els darrers tres minuts, el joves entrenats per Xavi Closas van tenir la iniciativa en el joc i, fruit d’aquesta, en el minut 19, el barcelonista Campàs feia el seu segon gol i el 2 a 3, resultat amb el qual s'arribava al descans.

Intensitat i emoció

Si la primera part havia estat apassionant, la segona començava de manera més intensa. En el primer minut de joc el porter blaugrana, Àlex Lluch, s’incorporava a l’atac i amb un precís xut establia l’empat a 3. Però, igual que en els primers 20 minuts, els gols se succeïen i ara era Gascón, en el minut 24, que marcava el 3 a 4.

De nou Campàs, amb el seu tercer gol, establia l’empat a 4, en el minut 26. Tot es va tornar a igualar i les opcions de gol se succeïen a les dues àrees. La dinàmica era similar i s’entrava a la recta final amb tot obert. A més a més, quan quedaven una mica més de 3 minuts per a la fi del partit, ambdós equips estaven amb 5 faltes.

El Barça B pressionava de valent i tenia tancat els de Saragossa, però la pilota no va voler entrar i el marcador no es va moure.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Azulejos Moncayo Colo Colo (4-4)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut