Barça – Reus Deportiu: Un Clàssic per fer-se encara més fort al Palau!

Barça – Reus Deportiu: Un Clàssic per fer-se encara més fort al Palau!

(12.00 hores, Esport3) El Barça vol mantenir la seva solidesa davant un Reus “amb la moral alta”

Si el suport del Palau Blaugrana, dissabte passat, va servir per sumar un punt clau a Europa davant el Benfica (5-5), ara toca seguir fent-se fort al feu barcelonista en el clàssic d’aquest diumenge contra el Reus Deportiu (12.00 hores, Esport3).

Cara a cara hi haurà dos equips en ratxa, ja que el Reus Deportiu va assolir dissabte passat un triomf a la pista de l’Sporting (2-3), el vigent campió d’Europa, i aquest dimarts va imposar-se a Sant Hipòlit de Voltregà (també 2-3). “Vindran de dues victòries i amb la moral alta, però nosaltres esperem fer un bon partit”, afirma Edu Castro, que desitja poder “dur el pes del partit, fer una pressió alta i estar encertats de cara a porteria”.

Sergi Panadero també comenta que el Reus Deportiu és “un rival molt fort, amb molt bona dinàmica i que ve de guanyar rivals amb molta entitat”. L’osonenc també assegura que es tracta d’ un equip “molt ben treballat, amb moltes individualitats”. “Si no estem al nostre nivell, podem tenir problemes”. El ‘9’ barcelonista també considera que “estem en molt bona línia”. Cada vegada ens trobem millor i aviat vindran partits decisius”.

L’equip, amb tots els jugadors disponibles, ha realitzat aquest dissabte la darrera sessió prèvia al partit. De la seva banda, el conjunt entrenat per Jordi Garcia visitarà el Palau amb la baixa del davanter Marc Julià, sancionat amb quatre targetes blaves. En aquest sentit, Edu Castro destaca que “és un jugador que està fent una molt bona temporada”. “És del planter del Barça -igual que Pablo Najera- i els aporta molt però, quan els equips tenen una baixa important, acostumen a fer-se més forts amb altres facetes”.

Aquest serà el quart duel del curs davant els reusencs, després de la victòria a la semifinal de la Lliga Catalana (2-0), la derrota a la final de la Supercopa (3-2) i el triomf a domicili a l’OK Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut