Barça B – Ejea (prèvia): Partit trampa al Johan Cruyff!

Barça B – Ejea (prèvia): Partit trampa al Johan Cruyff!

19.00 hores / Barça TV: El filial blaugrana, quart classificat i invicte a casa, rep un rival, catorzè classificat, amb el qual sempre ha perdut per 1-0 quan s’han enfrontat

Partit trampa avui a l’Estadi Johan Cruyff en el debut oficial del davanter albanès Rei Manaj amb la samarreta del filial blaugrana (19.00 hores / Barça TV). Es tracta d’un partit trampa perquè l’equip de Garcia Pimienta, quart classificat, es presenta amb moltes baixes contra un rival, catorzè classificat, amb el qual sempre ha perdut per 1-0 quan s’ha enfrontat contra ell. El Barça B vol continuar fent de l’Estadi Johan Cruyff un fortí després de les 7 victòries i 4 empats que ha sumat en els primers 11 partits disputats a casa, però l’Ejea, un equip experimentat, no li posarà fàcil, tot i que només ha sumat un punt dels 12 possibles en les seves quatre darreres sortides. El partit té, a més, l’al·licient del debut de Rei Manaj, el davanter que ha arribat procedent de l’Albacete, i del possible debut del central Xavier Mbuyamba, que es convertiria en el novè juvenil que debuta al Barça B amb Garcia Pimienta a la banqueta.

El tècnic blaugrana té les importants baixes de Jorge Cuenca i Sarsanedas, lesionats; Araujo, sancionat; Riqui Puig, malalt, i Iñaki Peña, Ansu Fati i Collado, amb el primer equip. El tècnic del Barça B ha convocat per a aquest partit 18 jugadors: Sergi Puig, Carevic, Morer, Guillem, Mingueza, Chumi, Akieme, Monchu, Jandro, Reis, Abel Ruiz, Hiroki, Saverio, Rei Manaj i els juvenils Konrad, Ilaix, Mika i Xavier. El Barça B va perdre per 1-0 en el partit de la primera volta disputat a Ejea.

“Jugant a casa, a l’Estadi Johan Cruyff, un camp increïble, tenim l’oportunitat, si juguem bé amb el nostre joc, de guanyar per fi un rival experimentat amb el qual hem perdut els tres partits en què ens hem enfrontat contra ells”, assegura el tècnic Garcia Pimienta, que demana als seus jugadors una victòria per consolidar l’equip a les places de play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut