Atlètic de Madrid – Barça (prèvia): Un Clàssic que val per a tot

Atlètic de Madrid – Barça (prèvia): Un Clàssic que val per a tot

12.00 h: Duel estel·lar i transcendent per al desenllaç de la Primera Iberdrola, el primer dels quatre que tenen per davant aquests dos equips

A la Lliga, a la Supercopa d’Espanya i a la Lliga de Campions. L’Atlètic de Madrid i el Barça es veuran les cares fins a quatre vegades en dos mesos. La primera serà aquest dissabte al migdia al Centro Deportivo Wanda Alcalà de Henares. Correspon a la 18a jornada de la Primera Iberdrola i, òbviament, pot marcar els següents compromisos comuns.

I és que una victòria de les visitants les deixaria 12 punts per sobre del tricampió, mentre que si guanyen, les locals mantindran molt viva la lluita pel títol.

El Barça hi arriba en un moment dolç, després de completar tota una volta vencent i convencent. L’Atlètic, per la seva banda, acumula tan sols la derrota a l’Estadi Johan Cruyff (6-1), però els empats recents van culminar amb el segon canvi d’entrenador de la temporada. Així, el tècnic Dani González s’estrenarà al capdavant del quadre matalasser.

Lluís Cortés, per la seva banda, elaborava una convocatòria de 19 futbolistes: Paños, Van der Gragt, María León, Melanie, J. Hermoso, Marta, Mariona, Alexia, Patri, P. Tajonar, Aitana, Leila, A. Pereira, Crnogorčević, Candela, Oshoala, Martens, Pina i Laia Codina. Segons comunicaven els Serveis Mèdics del Club, Kheira Hamraoui és baixa per una lesió en un bessó i s’uneix a les absències de Losada, Graham, Falcón, Carla i Gemma, aquestes dues últimes per decisió tècnica.

Per decisió de Mediapro, que gestiona els drets de l’equip local, el gran partit del futbol femení estatal no serà emès per cap mitjà audiovisual.

Les valoracions de Lluís Cortés i Alexia Putellas

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut