Delàs comença la Pro League puntuant

Delàs comença la Pro League puntuant

El capità de la selecció espanyola, així com del Barça, ha sumat avui el primer punt a la lliga de seleccions organitzada per la IHF, després de perdre als “shootouts” davant Alemanya

Derrota d’Espanya per 3-4 a la tanda de “shootouts” (2-2 al final del temps reglamentari) davant Alemanya, en la primera jornada de la Pro Leageu. Aquesta competició, que arriba enguany a la segona edició, enfronta en format de lliga a les millors seleccions del món de l’hockey herba.

Decideixen els “shootouts”

Espanya ha patit un ensurt en els primers instants de joc quan els alemanys, en la primera ocasió del duel, han pogut descarregar un bon “flick” i culminar l’acció de contracop amb el gol que ha significat el 0-1.

Instants més tard, la selecció de Fred Soyez ha pogut superar la bona pressió defensiva dels germànics i ha aconseguit, amb una bona sortida de pilota, arribar amb facilitat a camp contrari. D’aquesta dinàmica, Espanya s’ha pogut instal·lar en la zona pròxima a l'àrea visitant per generar ocasions de perill que han permès treure més d’un penal córner favorable (dos en el primer període, fins a 6 al llarg de tot el partit).

La reacció espanyol arribaria precisament en dues accions de penal córner: la primera, en el segon penal local, David Alegre situava l’empat, mentre que Pau Quemada, ja després del pas pels vestidors, situava el 2-1.

La selecció capitanejada pel blaugrana Miki Delàs tindria el partit controlat fins als últims 5 minuts. Espanya, que havia estat capaç de frenar a Alemanya -incapaç d’acostar-se a la porteria de Quico Cortès sinó era rifant la pilota amb sortides aèries-, ha vist com els visitants empataven el duel a dos, a poc més de tres minuts pel final.

Amb el poc marge de reacció, el partit s’ha acabat decidint a la tanda de “shootouts”, en la qual els de Kais Al Saadi s’han imposat després que Álvaro Iglesias i Josep Romeu topessin amb Mark Appel, porter alemany.

Primer punt

Tot i la derrota, Espanya suma el seu primer punt en aquesta Pro League, gràcies a l’empat en el temps reglamentari. Demà dissabte, ambdues seleccions es tornaran a veure, abans que, la setmana vinent, Holanda visiti València en un cap de setmana en el qual es disputaran dos duels més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut