La costa de gener acaba a Jaén

La costa de gener acaba a Jaén

El Barça afronta l’últim partit abans de l’aturada per seleccions en una pista molt complicada i encara sense pivot per les absències de Ferrao i Esquerdinha (dissabte, 18:30h, sense TV)

El partit a la pista del Jaén marca un punt d’inflexió de la temporada. Després vindran dos caps de setmana sense competició per la disputa del Pre-Mundial, i a partir de mitjans de febrer comença la part decisiva de la temporada. “Sabíem que el gener seria un mes molt complicat: sense objectius a curt termini i amb la dificultat afegida de no comptar amb un pivot”, ha repetit Plaza aquestes últimes setmanes. I l’examen final d’aquest complicat mes de gener serà el més difícil: a Jaén, en una de les pistes més complicades de la lliga.

Vius a totes les competicions

El Barça i el Jaén són els dos únics equips que segueixen vius en les tres competicions espanyoles: Lliga, Copa d’Espanya i Copa del Rei. El Jaén manté el bloc de les últimes temporades i segueix tenint el mateix segell competitiu de sempre de la mà del tècnic Daniel Rodríguez i amb jugadors destacats com Mauricio, Alan Brandi, Campoy i el golejador Carlitos.

“El Jaén és un equip molt expert, que sempre et porta al límit i t’obliga a tenir els cinc sentits sempre posats en el partit”, explica Plaza, que només té les baixes de Ferrao i Esquerdinha i que repeteix la mateixa convocatòria que en l’últim partit de lliga contra O Parrulo. “Ens coneixem molt bé, ens hem enfrontat moltes vegades aquestes últimes temporades, ens han guanyat més d’un partit i estem avisats”, diu el capità Sergio Lozano.

En l’únic precedent d’aquesta temporada el Barça va superar per 3-1 al Jaén al Palau. Els andalusos són vuitens a la classificació i dels 24 punts que tenen, 16 els han sumat a la Salobreja, amb cinc victòries, un empat i dues derrotes en vuit partits com a locals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut