Local

Valencia, tret de sortida de la pista coberta

El Gran Premi Internacional Ciutat de València acull demà un dels primers mítings d’atletisme a poques setmanes de la Copa del Rei i de la Reina.

El Velòdrom Lluí Puig acollirà en pocs dies dues competicions que serviran per donar el tret de sortida a la temporada de l’atletisme en pista coberta. Abans de la Copa del Rei i de la Reina del proper 1 de febrer -competició que el Barça afronta amb l’ambició de reeditar el doblet d’ara fa tres temporades-, aquest divendres es disputarà el míting de la capital del País València.

El més destacat de la jornada

La reunió atlètica, que començarà a les 17h i que s’allargarà fins a les 21h, comptarà amb atletes de primer nivell com Óscar Husillos -exblaugrana especialista en 400m-, Lucas Búa, Manuel Guijarro o Bernat Erta. Tots quatre disputaran la prova dels 400 metres, en el què serà un dels moments estrella de la tarda (19h).

Un altre dels atletes a tenir en compte és el jove gallec especialista en 800 metres -segon espanyol en ser finalista en un mundial-, Adrián Ben, que en aquesta ocasió correrà el 1.500m, conjuntament amb Pablo Sánchez Valladares -millor marca de la temporada en pista coberta, fins al moment (1:49:21)-, Alberto Imedio i Eduardo Romero.

En categoria femenina, Carolina Robles i Marta Garcia afrontaran el 3.000m, mentre que Caridad Jerez serà un dels pols d’atracció en el 60 metres tanques femenins.

Per últim, també caldrà tenir un ull posat en el salt de longitud masculina, on hi participarà el blaugrana Jean Marie Okutu, i en la perxa femenina, que comptarà amb l’atleta del Barça Andrea San José

Més notícies aquí