Cinc culers opten a l’All-star de l’Europeu

Cinc culers opten a l’All-star de l’Europeu

Pérez de Vargas (porter), Ariño (extrem esquerre), Pálmarsson (lateral esquerre), Dolenec (lateral dret) i Aleix (extrem dret) han estat seleccionats per entrar en el millor equip del torneig continental

L’Europeu de seleccions afronta el cap de setmana definitiu amb un color blaugrana destacat, amb un enfrontament culer en les semifinals (Espanya-Eslovènia), a més de Luka Cindric en el Noruega-Croàcia. Abans de la disputa dels darrers partits, que es jugaran el divendres a la tarda (18:00h i 20:30h), la EHF ha fet pública la llista de jugadors candidats a formar l’All-star. I en la llista hi ha, ni més ni menys, cinc jugadors del Barça.

Gonzalo Pérez de Vargas és candidat a ser el millor porter; Aitor Ariño en l’extrem esquerre; Aron Pálmarsson en el lateral esquerre, Jure Dolenec en el lateral dret i Aleix Gómez en l’extrem dret. A més, l'eslovè Blaz Janc, que serà jugador del Barça a partir de la propera temporada, també opta a ser el millor extrem dret. Tots ells han entrat en una votació que es fa a través de l’aplicació del EHFEuro2020, disponible tant en AppleStore com a Google Play.

Els vots dels seguidors computaran un 40%, i el 60% restant dependrà de les votacions d’un grup d’experts designat per la EHF. Les votacions estan ja obertes i el termini finalitzarà el proper dissabte 25 a mitjanit. L’All-star es donarà a conèixer el diumenge 26 a les 12:00h, just abans de la disputa de la final de l’Europeu (16:30h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut