L'Estrella Roja visita el Palau

L'Estrella Roja visita el Palau

Els de Pesic reben el conjunt serbi, que s’ha reforçat durant les últimes setmanes

El Barça rep aquest dijous, a les 21.00h i en directe per DAZN, l’Estrella Roja de Belgrad en la que serà la 21a jornada de l’Eurolliga. Els de Pesic, que arriben a aquest partit després de vèncer a la pista del Fenerbahce, volen seguir sumant i arribar a les 15 victòries. Al davant , però, tindrà un rival que, tot i perdre els últims dos partits, n’havia guanyat quatre de consecutius.

El rival

Ocupa la 9a posició de la taula amb un balanç de 9-11 i compta amb un equip molt millorat respecte al de principi de temporada. I és que l’arribada de Kevin Punter i de Vladimir Stimac ha dotat a l’equip de Belgrad de més anotació i presència física. Tots dos s’uneixen a un grup de grans jugadors com Lorenzo Brown, Billy Baron, Lazic, James Gist, Jenkins, Simanic, Davidovac o Michael Ojo, entre d’altres.

El Barça

És actualment el 5è classificat, però empatat a triomfs amb el Maccabi i el CSKA de Moscou (14-6), tercer i quart respectivament. Els de Pesic afronten ara tres partits de forma consecutiva al Palau (Estrella Roja, Betis i Zenit) i volen seguir sumant després dels dos triomfs de forma consecutiva contra el Fenerbahce i el Fuenlabrada.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut