Atlètic de Madrid – Barça. Sabies que...

Atlètic de Madrid – Barça. Sabies que...

Les curiositats del que en els últims temps s’ha convertit en un Clàssic del futbol femení estatal

L’Atlètic de Madrid - Barça de dissabte (12h), corresponent a la 18a jornada de la Primera Iberdrola, serà el primer dels quatre Clàssics garantits en les properes setmanes. Més endavant vindran les semifinals de la Supercopa d’Espanya i els quarts de final de la Lliga de Campions. A continuació repassem algunes de les curiositats d’aquest duel estel·lar:

-L’Atlètic de Madrid estrenarà tècnic. Dani González ha substituït Pablo López aquesta setmana i s’ha convertit en el tercer entrenador blanc-i-vermell del curs.

- El Barça suma 4 victòries, 5 empats i 1 derrota (desembre del 2016) en les últimes 10 visites en Lliga al seu gran rival pel títol en els darrers temps.
 
-En les dues darreres Lligues, el Barça ha estat l’únic equip capaç de vèncer el tricampió. Ho ha fet en les tres vegades que s’han enfrontat.

- El 6-1 de la primera volta és el resultat més ampli que ha encaixat mai l’Atlètic de Madrid a la Primera Divisió.

- Aquella és l’única derrota de les madrilenyes en tota la temporada, mentre que les de Lluís Cortés es mantenen invictes en totes les competicions.

- Quatre jugadores del Barça tenen passat blanc-i-vermell: María León, Andrea Pereira, Jenni Hermoso i Andrea Falcón.

- Són cinc les futbolistes de l’Atlètic que han vestit de blaugrana: Kenti Robles, Laia Aleixandri, Olga García, Virginia Torrecilla i Toni Duggan.

-El duel es disputarà en la nova llar de l’Atlètic de Madrid Femení d’aquesta temporada: el Centro Deportivo Wanda Alcalá de Henares.

- Les matalasseres no coneixen la derrota en el seu nou estadi.

-Serà el quart escenari diferent per a un Atlètic-Barça en les últimes quatre Lligues: Els anteriors van ser a l’Estadi Vicente Calderón (2016/17), la Ciudad Deportiva Wanda (2017/18) i el Wanda Metropolitano (2018/19).

- Es dona la circumstància que els tres últims Clàssics en feu culer també han tingut diversos camps: la Ciutat Esportiva Joan Gamper (2017/18), el Miniestadi (2018/19) i l’Estadi Johan Cruyff (2019/20).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut