La pel·lícula i la música d’'An American in Paris', amb un descompte del 40%

La pel·lícula i la música d’'An American in Paris', amb un descompte del 40%

Promoció exclusiva per als socis en una única projecció que tindrà lloc el dimarts 4 de febrer al teatre Coliseum de Barcelona.

El 4 de febrer arriba a Barcelona un dels esdeveniments més singulars de l'any, amb una projecció molt especial de la pel·lícula An American in Paris, un dels musicals més brillants de la història del cinema que va ser guardonat amb sis Oscars, incloent-hi el de millor pel·lícula.

En aquesta projecció del teatre Coliseum, la sensacional música de George Gershwin serà interpretada en directe per la prestigiosa Orquestra Simfònica Camera Musicae, que portarà més de 70 músics a l'escenari sota la direcció del mestre Anthony Gabriele.

Per a aquesta única projecció, programada per al 4 de febrer a les 20.30 h al Teatre Coliseum de Barcelona en versió original subtitulada al català, els socis del FC Barcelona tenen un 40% de descompte si adquireixen la seva entrada online utilitzant el codi promocional UAEPFCB, a través de l'enllaç següent.

Vincente Minnelli, Gene Kelly i George Gershwin

Dirigida per Vincente Minnelli, la història romàntica de Jerry Mulligan (Gene Kelly), un pintor americà a París, que s'enamora de Lise Bouvier (Leslie Caron), la promesa del seu bon amic Henri Baurel (George Guétari) és el fil argumental per a una pel·lícula encantadora, amb una brillant coreografia de Gene Kelly i la música i cançons de George Gershwin, que podran escoltar-se de manera espectacular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut