INSIDE VIEW: L’emocionant Barça – Benfica, des de dins!

INSIDE VIEW: L’emocionant Barça – Benfica, des de dins!

Descobreix com es prepara un duel d'hoquei al Palau Blaugrana, amb imatges exclusives del vestidor barcelonista

Què succeeix abans d’un partit? Com es viu el duel des de la banqueta? Què parlen els entrenadors al descans? Tot plegat es pot descobrir en el present vídeo sobre el Barça – Benfica, que mostra amb imatges exclusives com es viu un encontre entre dos dels millors equips del món.

Un empat positiu per a l’únic equip invicte

Tot i haver tingut un avantatge de tres gols i d’haver estat molt a prop de la victòria, l’empat a cinc contra el Benfica és un bon resultat. Primer, perquè el goal-average és a favor del Barça (2-4 a Da Luz) i, segon, perquè la classificació matemàtica per als quarts de final i la primera posició del grup C estan molt a prop. A més, l’equip d’Edu Castro és l’únic equip de la Lliga Europea que es manté invicte després de quatre jornades.

Per aconseguir els dos objectius, l’equip barcelonista té dues cites al Palau Blaugrana contra el Sarzana italià (16 de febrer) i el Germania Herringen alemany (14 de març). El Benfica està tres punts per sota i una victòria contra els italians seria definitiva. En cas de no imposar-se a l’equip d’Alessandro Bertolucci, aquests haurien d’imposar-se per onze gols de diferència al Palau per tenir el goal-average a favor (es va guanyar 0-10 a Itàlia). Després haurien de guanyar a Lisboa i que el Barça no guanyés al conjunt alemany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut