El liderat queda vist per a sentència

El Barça Hockey Gel s'imposa a Sant Sebastià i queda a només una victòria de convertir-se en el campió de la fase regular

El Baça Hockey Gel ha dictat el vist per a sentència a la LNHH. Amb la victòria d’aquest cap de setmana davant el Txuri, els blaugrana ja oloren la primera posició de la fase regular.

Un Barça de menys a més

A tres jornades perquè els play-off s'obrin pas, el partit entre bascos, segons a la lliga, i catalans, líders havent disputat un partit més, s’entreveia quasi decisiu de cara a configurar les posicions finals de la fase regular.

Els de Marcus Fajardo arribaven després de diverses jornades sense mostrar la seva millor versió, però amb una assegurança de vida a la porteria dominada per David Ros, que, en aquesta ocasió, no va poder evitar que els locals marxessin al primer descans guanyant per la mínima (1-0).

El retorn elèctric del Barça al ge va servir perquè Alejandro Carbonell empatés el partit abans d’arribar al minut cinc de període. La inèrcia va donar empenta als visitants i a dos minuts del final del segon temps, Oriol Rubio va avançar el Barça en una acció d’inferioritat numèrica.

Ja en l’últim terç, el petit dels Rubio sentenciava el duel situant l’1-3 definitiu.

A una victòria del premi de la regularitat

Els tres punts refermen el Barça en el liderat de la LNHH. Els blaugranes, amb 28 punts, tenen set de marge sobre el Txuri (21), que ha disputat un partit menys. Per sota, la cosa està molt igualada: el Puigcerdà és tercer amb 19 punts, mentre que el Jaca -pròxim rival del Barça, d’aquí a dues setmanes- és quart amb 17 i un partit pendent, mentre que el Majadahonda quedaria, ara per ara, fora del play-off, tot i empatar amb els aragonesos a la classificació.

Per tal de confirmar de manera matemàtica la primera posició el Barça necessita o que perdi el Txuri aquest cap de setmana, o guanyar el Jaca en la pròxima jornada de Lliga.