Recordes l’últim partit amb mil passades?

Recordes l’últim partit amb mil passades?

Aquest diumenge, els culers van realitzar un total de 1.005 passades en el triomf contra el Granada, un fet que no s’assolia des de feia més de set anys

El debut de Quique Setién a la banqueta barcelonista va suposar la primera victòria del conjunt blaugrana aquest 2020, després d’aconseguir superar per 1-0 el Granada al Camp Nou gràcies a un gol de Leo Messi. Però a més, el triomf culer ens va deixar una estadística molt destacable i que deixa clara la idea de joc del nou tècnic: els blaugranes van realitzar un total de 1.005 passades, una xifra que no s’assolia des del curs 2012/13.

Llevant – Barça, 25 de novembre del 2012, jornada 13. Aquell dia, els culers, amb Tito Vilanova a la banqueta, van vèncer per 0-4 al Ciutat de València amb gols de Messi (2), Iniesta i Cesc, i a més, van realitzar fins a 1.035 passades. Xavi, amb un total de 139, va ser el futbolista que més bones passades va fer en aquell triomf, seguit de Cesc (124) i Sergio (116).

Aquell va ser el darrer cop que els barcelonistes van superar les mil passades en un mateix partit..., fins a aquest diumenge. En el debut de Setién, els culers van tornar a superar la barrera de les mil passades més de set anys després. Aquest cop, quatre jugadors que ja van ser titulars al triomf del 2012 van tornar a ser-ho contra el Granada (Piqué, Jordi Alba, Sergio i Messi).

A més, precisament Sergio Busquets va ser el jugador que més bones passades va fer contra els andalusos, amb un total de 145, seguit d’Umtiti (105) i Piqué i Sergi Roberto (98 cadascú). Cal recordar que en el partit del Ciutat de València van participar fins a 12 jugadors criats a la Masia (coincidint un 11 completament del planter culer), i aquest diumenge la representació del planter blaugrana va tornar a ser elevada: fins a vuit jugadors de la Masia van participar en el triomf de Setién (S. Roberto, Piqué, Jordi Alba, Sergio, Ansu Fati, Messi, Riqui Puig i Carles Pérez).

L'últim partit amb més possessió, també contra el Llevant

A més, contra el Granada, els homes de Setién també van assolir un nou rècord. Amb un 82,6% de possessió, els barcelonistes van aconseguir la possessió més alta en un partit de Lliga des del 2011, quan precisament també contra el Llevant els culers van obtenir un 83,9%. Amb Pep Guardiola a la banqueta, els blaugrana van empatar a un al Ciutat de València i es van proclamar campions de la Lliga 2010/11. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut