Una volta sencera guanyant

Una volta sencera guanyant

El Barça Femení va assolir davant el Rayo la catorzena victòria consecutiva a la Lliga, cosa que no aconseguia des del gener del 2015

El Barça Femení va completar la volta perfecta després del triomf contra el Rayo Vallecano a l’Estadi Johan Cruyff (3-1). I és que el conjunt que dirigeix Lluís Cortés ha vençut tots els partits des de l’empat a Vallecas a la jornada 3. A la quarta, l’equip ja vencia per 6-1 l’Atlètic de Madrid i iniciava l’excepcional ratxa de 14 partits guanyant (cal recordar que la novena jornada en què el Barça visitava la Reial Societat no es va disputar per la vaga de futbolistes).

Durant aquest període triomfal, iniciat el 21 de setembre, les culers han marcat 55 gols (3,9 per partit) i n’han encaixat 4 a la Primera Iberdrola. La bona dinàmica li va permetre prendre-s'ho amb més calma després de superar el Rayo amb 10 punts d’avantatge sobre el segon, l’Atlètic de Madrid, que juga aquest diumenge a Sevilla.

Feia quatre anys exactes, des del gener del 2015, que el Barça no assolia catorze victòries consecutives al campionat. Aquella temporada aconseguiria la quarta Lliga consecutiva i última fins ara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut