Local

La setmana es tanca a Fuenlabrada

Els de Pesic busquen el triomf en una pista on el Barça va caure el curs passat

El Barça visita aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar (dial 53), el Montakit Fuenlabrada en la que serà la 18a jornada de la Lliga Endesa. Serà el primer partit de la segona volta de la competició i el tercer partit de la setmana per a un Barça que aquesta setmana ha disputat dos partits d’Eurolliga.

El rival

Tot i que té un balanç de quatre triomfs i 13 derrotes, i que ocupa la 17a posició, el Montakit Fuenlabrada és un rival molt complicat a la seva pista. De fet, l’equip madrileny va vèncer el Barça la temporada passada per un ajustat 79-73. El seus màxims anotadors són els exteriors Karvel Anderson (13 punts), Tomás Bellas, amb 11.2 punts, seguit de ben a prop de l’exblaugrana Marc Garcia (10,9). Tampoc cal oblidar homes interiors com Christian Eyenga (11), Gillet, Mockevicius o Bobrov i altres jugadors com Rowland o Ehigiator.

El Barça

Vol tancar la setmana amb un nou triomf que li permetria seguir en la segona posició i poder optar a la primera en cas de derrota del Reial Madrid. Els de Pesic, que van vèncer brillantment a Istanbul i van caure a Tel-Aviv, afronten el tercer partit en sis dies i són conscients que hauran d’estar concentrats els 40 minuts per poder tornar de Fuenlabrada amb la victòria.

Més notícies aquí