Barça B – Amenabar Zarautz: Ensopegada en el retorn a la competició (33-36)

Barça B – Amenabar Zarautz: Ensopegada en el retorn a la competició (33-36)

El filial blaugrana ha perdut a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el primer partit de l’any i podria caure a la setena posició de la classificació

El Barça B d’handbol ha tornat aquest dissabte a la competició, i ho ha fet amb una derrota inesperada. El conjunt dirigit per Roi Sánchez ha caigut a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Amenabar Zarautz, el penúltim classificat de la Divisió d’Honor Plata. Els blaugrana, tot i apropar-se dues vegades en el marcador, han acabat cedint els dos punts contra l’equip basc. La nota positiva del partit ha estat el retorn a les pistes d’Edu Calle, després de superar una greu lesió de genoll.

La precipitació de l’atac blaugrana i les aturades del porter visitant en els primers compassos de partit ha donat el primer avantatge al Zarautz (4-6, min 10). Tot i així, els gols d’Alejandro Barbeito i Nil Orts han tornat a igualar el partit (8-8, min14). Un penal transformat per Dani Fernández ha suposat l’únic avantatge culer (11-10, min 18), però l’actuació de la porteria rival ha marcat la diferència i s'ha arribat al descans amb un desavantatge clar (14-18).

Reacció incompleta

La situació no canviava en la represa (17-23), i el tècnic Roi Sánchez ha optat per arriscar. Primer amb el sistema de 7 contra 6, i, més tard, amb una defensa avançada amb tres jugadors. D’aquesta manera el Barça B ha aconseguit ajustar el marcador al màxim (28-29, min 49), amb una actuació destacada en l’aspecte golejador de David Roca (6 gols), Àlex Pascual (5) i Adrià León (4) i amb aturades de Pau Puget sota els pals. La reacció, però, ha estat incompleta, i un parcial de 0-4 en contra ha tornat a obrir una diferència ja insalvable per als blaugranes.

Amb aquest resultat el filial de Roi Sánchez es queda amb 16 punts, i podria caure fins a la setena posició en funció dels resultats que hi hagi en la jornada. El proper partit dels blaugranes serà el proper dissabte 25 també a la Ciutat Esportiva, a les 16.30 hores, contra el BM Alcobendas.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Amenabar Zarautz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut