El Barça acull una trobada d’empresàries i directives per explicar el projecte del futbol femení i promoure el paper de la dona en l’esport

El Barça acull una trobada d’empresàries i directives per explicar el projecte del futbol femení i promoure el paper de la dona en l’esport

Més de 70 empresàries i directives catalanes han fet aquest dissabte una visita a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona i a l’Estadi Johan Cruyff, on han pogut conèixer de primera mà el projecte del Barça Femení.

La trobada ha estat encapçalada per l’Hble. Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement, i la directiva del Barça responsable del futbol femení, Maria Teixidor. L’acte ha comptat, a més, amb la visita del president Josep Maria Bartomeu, que ha volgut saludar les participants en la jornada durant la seva estada a la Ciutat Esportiva.

Una visita durant la qual han tingut l’oportunitat de conèixer les diferents instal·lacions esportives i la Masia, on els responsables del Club els han explicat els pilars principals del projecte del futbol femení 

En aquest marc, la consellera ha volgut destacar el paper empresarial com a palanca de canvi, i com les empreses són un actor important en la construcció d’aquesta societat més justa. Així mateix, ha aprofitat l’ocasió per felicitar la trajectòria del Barça Femení i ha destacat que la seva història representa força bé l’evolució del paper de la dona a la societat.

D’altra banda, Maria Teixidor ha agraït el suport de la consellera Chacón en la jornada d’avui, que ha permès donar a conèixer l’aposta del Club per l’esport femení a aquest grup d’empresàries. Una aposta que ha definit “com integral i que camina cap al futur, per donar aquesta vessant femenina a tot l’esport de casa nostra.”

Un cop finalitzada la visita a la Ciutat Esportiva, el grup s’ha traslladat a l’Estadi Johan Cruyff per assistir al partit de Lliga que s’ha disputat aquest dissabte entre el Barça Femení i el Rayo Vallecano.

La consolidació d’un projecte

L'estiu del 2015, el primer equip del Barça Femení es va convertir en professional i va passar a ser un referent en el futbol del país. En aquests anys, s’han obtingut èxits importants, entre els quals quatre títols de Lliga i sis copes de la Reina, a més d’aconseguir arribar a la final de la Lliga de Campions l’any passat. Uns resultats que posen en relleu l’aposta clara del Club per la promoció i el desenvolupament de l’esport femení, tal com va fixar a l’inici del seu mandat la Junta Directiva del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut