Barça – Benfica: Molt a guanyar en una gran cita al Palau!

Barça – Benfica: Molt a guanyar en una gran cita al Palau!

(17.00 hores, Esport3 i fcbarcelona.cat) Una victòria blaugrana contra el conjunt portuguès permetria assolir els objectius a la fase de grups europea

La Champions torna al Palau! Ho fa amb una gran cita europea contra el Benfica (17.00 hores, Esport3 i fcbarcelona.cat), amb molt en joc i també amb molt a guanyar. El primer objectiu de l’equip blaugrana a la Lliga Europea és classificar-se per als quarts de final. I el segon és ser els primers del grup C. Ambdós deures es poden assolir amb una victòria contra el conjunt portuguès: “Hi ha molt a guanyar. El càlcul és sortir a guanyar, com sempre”, expressa Edu Castro.

El tècnic blaugrana ha destacat que “el Benfica està fent una gran temporada” (és el líder de Portugal) i que “ens ho va posar molt difícil a la seva pista” (2-4 amb un gol de Pablo Álvarez en els últims segons). Ara, doncs, es necessitarà que la força del Palau acompanyi el Barça d’hoquei cap a una nova victòria, en una jornada de doble partit al pavelló barcelonista.

El conjunt d’Edu Castro ha fet aquest divendres l'últim entrenament amb tots els homes disponibles. Entre ells, Matias Pascual, que assegura que es tracta “d’un partit que es gaudeix dins i fora de la pista”. “Tant de bo el Palau estigui ple per ajudar-nos a aconseguir aquest triomf tan important”.

De la seva banda, el Benfica, amb quatre exblaugranes a les seves files, també s’ha exercitat aquest divendres al Palau. El tècnic Alejandro Domínguez haurà de descartar un dels nou jugadors de pista abans del partit d’aquest dissabte a la tarda. Els àrbitres dels duel són els italians Filippo Fronte i Alessandro Eccelsi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut