Barça – Rayo (prèvia): Objectiu, una volta sencera guanyant

Barça – Rayo (prèvia): Objectiu, una volta sencera guanyant

16.00 h, Barça TV: El líder busca la catorzena victòria seguida a la Lliga davant de l’únic equip a qui no ha vençut aquesta temporada

De 22 partits oficials aquesta temporada, el Barça Femení només n’ha deixat de vèncer un. Va ser a la segona jornada de la Primera Iberdrola, a Vallecas (1-1). Des d’aleshores el conjunt blaugrana ha guanyat tots els compromisos. Aquest dissabte, doncs, rep el Rayo Vallecano buscant la volta perfecta, que reafirmaria el seu lideratge davant de l’Atlètic de Madrid, set punts per sota, una setmana abans del ja Clàssic femení.

Aquestes xifres, acompanyades del bon joc general des de l’inici, fan que les sensacions culers siguin més que positives. Especialment a l’Estadi Johan Cruyff, on ha guanyat tots els partits amb solvència i sempre amb un suport remarcable de l’afició.

Les madrilenyes, per la seva banda, són una de les revelacions de la Lliga i ocupen una meritòria setena posició. El seu tècnic, Carlos Santiso, no podrà comptar amb tres futbolistes importants: la golejadora Oriana Altuve, Iris i Camila.

Sense Sandra Paños

Segons han comunicat els Serveis Mèdics del Club, Sandra Paños té molèsties en un tendó d’Aquil·les i és baixa davant del Rayo. La portera queda pendent d’evolució. S’uneix així a les absències de Vicky Losada, Caroline Graham Hansen i Andrea Falcón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut