Tarda completa al Palau Blaugrana amb hoquei i futbol sala

Tarda completa al Palau Blaugrana amb hoquei i futbol sala

Els aficionats blaugrana ho tenen molt fàcil per fer plans la tarda del dissabte, amb doble compromís de les seccions d’hoquei i futbol sala

Tens plans per a la tarda d’aquest dissabte? El Palau Blaugrana és un bon lloc per gaudir, amb ben poques hores de diferència, de dos partits de les seccions d’hoquei patins i futbol sala. Els socis i sòcies tenen accés gratuït als dos partits (retirant les entrades a taquilles) i el preu de les entrades per al públic general és a partir de 9 euros.

L’equip d’Edu Castro rebrà el Benfica (17.00 hores, Esport3 i fcbarcelona.cat) en el duel corresponent a la quarta jornada de la Lliga Europea, amb el liderat del Grup C en joc.

Després del partit d’hoquei, que acabarà aproximadament les 18.45 hores, es durà a terme la logística necessària perquè el Palau estigui preparat per tornar a obrir les portes i acollir el duel entre el conjunt d’Andreu Plaza i l’O Parrulo de Ferrol. L’equip buscarà, en la 18a jornada de la competició regular, continuar perseguint el liderat del Movistar Inter.

Bargalló i Adolfo es desitgen sort

Entre entrenament i entrenament al Palau Blaugrana, Pau Bargalló i Adolfo s’han trobat sobre el parquet per desitjar-se sort en els respectius partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut