Continua la preparació, al CAR de Sant Cugat

Continua la preparació, al CAR de Sant Cugat

El Barça Femení s’ha entrenat aquest dijous al Centre d’Alt Rendiment, on treballarà puntualment en el seu camp de gespa natural

El Barça Femení ha seguit aquest dimarts la preparació per al duel de Primera hora de dissabte (16h) a l’Estadi Johan Cruyff davant el Rayo Vallecano. Ho ha fet amb un canvi d’escenari. Gràcies a un acord entre el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i el FC Barcelona, el Femení treballarà puntualment en el seu camp de gespa natural en el que resta de temporada.

La penúltima sessió abans de la 17a jornada de Lliga ha comptat amb la presència de la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor, que ha volgut conèixer de primera mà les instal·lacions.

La nova ubicació puntual dels entrenaments del Barça es deu indirectament als canvis originats per l’Espai Barça. La pèrdua de camps en la zona del Miniestadi ha comportat el trasllat de molta més activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i els terrenys de joc de gespa natural, especialment en els mesos d’hivern, no poden absorbir les necessitats de tots els equips professionals.

Les valoracions de Maria Teixidor

“Venim a aquestes instal·lacions de forma puntual i en aquest moment de la temporada perquè estem en procés de construcció de l’Espai Barça, que és una fita que tots veiem a l’horitzó amb molta il·lusió, i que ens ha obligat a reordenar moltíssims dels nostres equips formatius i de les Escoles. Ara mateix la intensitat de l’ús dels camps a la Ciutat Esportiva és altíssima, en un moment de l’any en què, per temperatura, suporten menys entrenaments. La nostra voluntat és oferir les millors condicions a les nostres futbolistes i l’opció que hem escollit és entrenar en el CAR, un centre preparat per a acollir esportistes d’elit i amb el que tenim una estreta col·laboració”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut