AE Bellsport-Barça: Avancen de ronda (1-5)

Els d’Andreu Plaza no deixen lloc a la sorpresa i s’imposen al conjunt de L’Hospitalet amb els gols de Daniel, Boyis, Joselito, Rivillos i Dyego en els vuitens de final de la Copa del Rei

El Barça de futbol sala s’ha imposat a la pista de l’AE Bellsport (1-5) i els d’Andreu Plaza disputaran la següent ronda de la Copa del Rei. Un duel que ha començat amb el gol matiner de Daniel, i, posteriorment, Boyis a la primera meitat. Abans del descans l’AE Bellsport ha retallat diferències, però els gols Joselito, Rivillos Dyego a la segona meitat han sentenciat el triomf.

S’avança el Barça

El Barça ha començat el partit amb un gol bastant matiner. Daniel ha superat el porter local Jaume en aprofitar una bona passada de Marcenio al segon pal que el blaugrana ha aprofitat per avançar als d’Andreu Plaza (0-1, min 2). Tot i el gol el duel s’ha mantingut amb el domini de la pilota per als culers, si bé el conjunt local ha tingut dues arribades de perill, mitjançant Chechi i Álex Aguilar però Juanjo s’ha mostrat molt segur sota pals.

En un servei de banda de Rivillos, Boyis ha enviat un xut sec i col·locat des de la llarga distància que ha situat el 0-2. L’AE Bellsport no s’ha rendit i abans del descans ha retallat diferències en un error defensiu dels culers. Iván ha situat l’1-2 al minut 17. Un resultat amb el qual s’ha marxat al descans.

Igualtat sense gols

La segona meitat ha començat molt igualada i amb una ocasió d’Adolfo com l’ocasió més perillosa dels culers. Els dos conjunts gaudien d’ocasions però sense que el marcador es mogués. Adolfo ha enviat al pal un ma a mà amb el porter local. Els d’Andreu Plaza han tingut la iniciativa davant un conjunt local que buscava el perill al contraatac.

Sentència culer

A l’equador de la segona meitat ha arribat al tercera diana del barça. En una gran jugada de Roger Adolfo ha rematat el contracop situant l’1-3 (min 29). Quan restaven gairebé quatre minuts per al final del partit l’AE Bellsport ha jugat amb el porter-jugador i en la primera acció ho ha aprofitat Rivillos per situar l’1-4. Finalment, Dyego ha situat el definitiu 1-5 des del doble penal. Un reusltat que permet als culers avançar de ronda a la Copa del Rei.

Fitxa del partit:

AE Bellsport, 1
Barça, 5

AE Bellsport: Jaume, Uri Serrano, Sergio Alfonso, Iván i Chechi –cinc inicial-, Joan Miñano, Roger Carbó, David Ruiz, Marc Alegre, David Alba, Álex Aguilar i Raul Veni.

Barça: Juanjo, Daniel, Aicardo, Marcenio i Dyego –cinc inicial-, Arthur, Boyis, Roger, Rivillos, Joelito i Adolfo.

Gols: 0-1, Daniel (min 2); 0-2, Boyis (min 14); 1-2, Iván (min 17); 1-3, Joselito (min 29); 1-4, Rivillos (min 37); 1-5, Dyego (min 39).

Àrbitres: Salvador García i Francesc Moreno. Han amonestat amb targeta groga els blaugranes Dyego i Marcenio.