Nova oportunitat a la pista del Fenerbahce d'Istanbul

Nova oportunitat a la pista del Fenerbahce d'Istanbul

Els de Pesic s’enfronten a un Fenerbahce que ha començat a recuperar posicions en la competició (18:45h, DAZN)

El Barça visita aquest dijous, a les 18:45h i en directe per DAZN, el Fenerhabce Beko d’Istanbul en la que serà la 20a jornada de l’Eurolliga. Els catalans busquen la que seria la 14a victòria a la Lliga Regular però al davant tindran un rival que, tot i no començar la temporada com s’esperava, ha guanyat tres partits consecutius després de superar l’Olympiacos, el Baskonia l’Asvel i ocupa ara mateix la 10a posició.

El rival

És un rival molt potent, amb jugadors de gran nivell i experiència com Nando De Colo (19,3 punts per partit), Kostas Sloukas (11,2 punts y 6,7 assistències), Derrick Williams (12,1 punts i 4,2 rebots), Gigi Datome (8,3 punts), Kalinic, Muhammed, Lauvergne, Mahmutoglu, Thomas o Vesely, entre d’altres, i tots ells estan entrenats per Zeljko Obradovic.

El Barça

Vol tornar al camí de la victòria després d’haver caigut en tres partits de forma consecutiva (Baskonia, Efes i Maccabi). Els de Pesic son actualment cinquens a la classificació –hi ha un triple empat amb el CSKA i el Maccabi- i volen mantenir-se en la part alta de la taula amb un triomf a Istanbul. Els 13 jugadors del primer equip convocats, a més de Bolmaro, estan disponibles per al matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut