Barça B – Badalona (prèvia): En busca d’una plaça de play off!

Barça B – Badalona (prèvia): En busca d’una plaça de play off!

19.00 hores / Barça TV: El filial blaugrana, sisè classificat i invicte a casa, rep a un rival que ve amb la moral reforçada després d’eliminar al Getafe a la Copa del Rei

El Barça B afronta avui una bona oportunitat per situar-se en zona de play off. L’equip de Garcia Pimienta rep aquesta tarda al Badalona a l’Estadi Johan Cruyff amb l’opció de situar-se en la tercera posició de la classificació en cas de victòria. El repte no serà fàcil. Es cert que el Barça B, sisè classificat, es manté invicte a casa, on ha sumat sis victòries i quatre empats, però també ho és que el Badalona arriba a aquest partit amb tota la confiança del món després d’eliminar al Getafe, tot un Primera Divisió, a la Copa del Rei. El partit es jugarà a les 19.00 hores i es podrà veure per Barça TV i Esport3.

Garcia Pimienta té les baixes de Jorge Cuenca i Sarsanedas, lesionats, i d’Iñaki Peña, Riqui Puig, Ansu Fati i Carles Pérez, amb el primer equip. El tècnic del Barça B ha convocat per aquest partit a 18 jugadors: Sergi Puig, Carevic, Morer, Guillem, Mingueza, Araujo, Chumi, Akieme, Monchu, Jandro, Reis, Collado, Abel Ruiz, Marqués, Hiroki, Saverio i els juvenils Antonio Jesús i Nils. El Badalona va empatar en el darrer precedent disputat entre els dos equips en camp blaugrana la passada temporada 2018/19 (1-1). Aquesta temporada, però, el Barça B va guanyar per 0-2, amb gols d’Abel Ruiz i Saverio, en el partit disputat en la primera volta.

“Serà un partit complicat. El Badalona és ara un equip molt competitiu molt diferent al que vam trobar a la primera jornada de Lliga i arriba al partit amb molta moral després d’eliminar al Getafe. Si fem el nostre futbol, crec que tindrem opcions de guanyar i entrar en zona de play off”, ha explicat el tècnic Garcia Pimienta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut