El Barça ensopega a Lanzarote

El Magectias sorpren al Barça de bàsquet femení, que es manté a la part alta de la classificació tot i encadenar tres derrotes consecutives

Tercera derrota consecutiva del Barça de bàsquet femení. Aquest passat cap de setmana, el conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández va acabar caient a la pista del Magectias -cuer del grup B-, per 78-51.

Partit ajustat fins al tercer quart

El duel va estar marcat per la igualtat en els dos primers períodes, en els quals les defenses van ser més efectives que els atacs. Després d’un primer quart en el qual el Barça va haver de remar per retallar la diferència de cinc punts de les locals (16-15, al final dels 10 primers minuts), en el segon període les blaugranes van millorar lleugerament gràcies a la millora en la intensitat. Al descans però, el marcador es mantenia ajustat amb el 32-31 favorable al Magectias.

Després del pas pels vestidors, les locals van passar a tenir el ritme del partit: controlant el rebot – va destacar Yaiza González (22 punts, 15 rebots i 31 de valoració)- i amb major clarividència en atac, fet que els va permetre obrir un marge de 16 punts.

La dinàmica es va mantenir en un fatídic últim període. Amb un parcial de 28-7, les de Lanzarote van confirmar la seva primera victòria de l’any, davant un Barça que es manté a la part alta de la classificació amb vuit victòries.

El Granada per recuperar la millor versió

Tot i la derrota el Barça de bàsquet femení es manté en la lluita pel play-off. Si bé és cert que les blaugrana ara es situen en cinquena posició -fora de les posicions de fase d’ascens-, el conjunt entrenat per Fernández segueix entre els favorits per ser en la lluita pel play-off.

La primera oportunitat per trencar la dinàmica negativa serà el proper dissabte davant el Granada, novè classificat amb cinc victòries i vuit derrotes.