El Barça es penja la plata a la Liga Sports Cup

L’equip blaugrana no va poder amb un Playas superior i repeteix la segona plaça de l’any passat; Mar Vico i Adrià Navajón s’emporten metall al campionat de Catalunya de combinades

La segona edició de la Liga Sports Cup va deixar un sabor agredolç per a l’atletisme blaugrana. El Barça no va poder fer front a un Playas de Castelló superior, que va repetir la medalla d’or de la primera edició amb un marge de 9 punts, després que l’equip del País Valencià en sumés 87 per 78 dels catalans.

Cal destacar però, que el Barça repeteix la segona posició d’aquesta nova competició que enguany es va disputar a Madrid, amb les proves de pista coberta.

Vico i Navajón aconsegueixen metall en combinades

D’altra banda, aquest cap de setmana també es va disputar el campionat de Catalunya de proves combinades, en el qual dos atletes del Barça es van penjar un metall.

En categoria femenina absoluta, Mar Vico va aconseguir la medalla de plata després de sumar 3.594 punts, sent només superada per l’atleta del Cornellà Xènia Benach. Pel que fa a la categoria masculina sots 20, l’atleta del Barça Adrià Navajón es va imposar amb 5.344 punts.