El Barça supera al Majadahonda i ja és equip de play-off

Els blaugrana van tenir-ne prou amb un bon primer període per imposar-se al conjunt madrileny i assegurar-se una de les quatre places per les semifinals de la LNHH

Amb tres gols en menys de 10 minuts el Barça en va tenir prou per superar el Majadahonda, en el partit corresponent a la tretzena jornada de lliga (4-6). Els blaugrana es van avançar tretze segons després que la primera pastilla llisqués sobre el gel. Oriol Rubio -autor de quatre gols- obria la llauna, per a un Barça que anotaria dos gols més -obra de Pol Giménez i d’Alejandro Carbonell- abans del primer descans.

En el segon període, els homes de Marcus Fajardo tornarien a sortir com un tro. En el minut sis, Oriol Rubio repetia per situar el 0-4 a l’electrònic i encarrilar la victòria. Així i tot, els locals reaccionarien i escurçarien la diferència amb dos gols que deixaven el 2-4 a falta d’un període.

Ja en el tercer temps, Rubio tornava els tres gols d’avantatge amb el 2-5 al minut 4 de període. Ja a les acaballes, el Majadahonda tornaria a anotar (3-5), però, a falta d’un minut i mig, el 21 blaugrana sentenciaria el partit amb el 3-6 (resultat que no seria definitiu, doncs els locals encara anotarien el quart a vuit segons pel final).

Sisè any consecutiu sent al play-off

Amb els tres punts a la mà el Barça es manté com a líder amb 25 punts a falta de tres jornades. Per sota queda el Txuri -pròxim rival dels blaugrana- amb 21 punts, però amb un partit menys.

En tercera posició empaten Puigcerdà i Jaca, amb 17 punts, mentre que el Majadahonda és cuer amb 16. Això implica que el conjunt sota les ordres de Marcus Fajardo està, matemàticament, classificat per al play-off, doncs només resten 9 punts per disputar-se.

D’aquesta manera, el Barça encadena sis temporades consecutives entre els quatre millors de la lliga espanyola: des de la temporada 2014-2015 fins a la 2019-2020.

Ara bé, els de la capital catalana encara hauran de lluitar per acabar com a líders de la fase regular, un fet que passa per guanyar el proper cap de setmana a la pista del Txuri Urdin.