El Barça treu pit per guanyar-se un lloc a la final

El Barça treu pit per guanyar-se un lloc a la final

Els blaugrana disputaran demà la final de la Copa Príncep, després de guanyar el Boiro en un duel ajustat, però en el qual han estat superiors

El Barça segueix sense ensopegar en el seu camí cap a la Superlliga. Avui, el conjunt sota les ordres de Freddinson Mosquera ha superat el Rotogal Boiro a les semifinals de la Copa Príncep.

Es refan i seran a la final

El duel ha estat marcat per l’alternança en el control del partit. En gairebé tots els sets -a excepció del segon, en el qual el Barça ha estat clar dominador-, els dos equips han tinguts moments de domini, però també de submissió. De la capacitat d’allargar les bones dinàmiques i de refer-se en els moments durs, n’ha sortit el vencedor.

El Barça s’ha vist sorprès en el primer set, després que el conjunt gallec se l’hagi emportat per 25-20, el segon set que els blaugrana han cedit aquesta temporada.

Els homes de Fredy Mosquera, però, han reaccionat en la segona mànega, la qual han tancat per 16-25, en poc més de 20 minuts (la més ràpida de tot el partit).

Amb l’1-1 en el marcador, i amb un avís per banda que per guanyar era necessari donar el cent per cent, l’enfrontament s’ha igualat.

En el tercer parcial, el Barça ha pogut construir una diferència de cinc punts a partir d’un servei directe d’Ivan Vlasev que ha situat el 9-11, i que ha estat l’avantsala del 10-15 d’instants més tard. Tot i l’intent de reacció del conjunt gallec (16-19), Ferran Morató ha encarrilat l’1-2 amb un nou servei directe que ha deixat el Barça a quatre punts (16-21) de situar-se al capdavant del duel. El Boiro, però, ha resistit i ha obligat Fredy Mosquera a demanar un temps mort per frenar la dinàmica gallega, que s’ha situat a dos punts dels catalans (22-24). Finalment, un bloqueig fora ha tancat el tercer set i ha situat els blaugrana a un punt de la final.

Amb el Boiro ferit, però no de mort, els locals han fet un pas endavant en el quart set. Més enllà d’un avantatge inicial de dos punts per al Barça (3-5), el Rotogal ha portat la iniciativa en una última mànega que no s’ha trencat en cap moment.

En el pitjor moment del Barça, però, ha aparegut Carlos Llanos, que ha donat aire a un equip que ha recuperat la millor versió en el tram final. Amb el 23-21 a l’electrònic i el colombià al servei, els blaugrana han pogut capgirar el marcador per disposar de la primera pilota de partit (23-24).

La victòria ha arribat 10 punts i tres pilotes de partit més tard, gràcies a una esmaixada del capità Ángel Galindo que ha deixat el 27-29 i l’1-3 definitiu.

Diumenge, la final

La victòria classifica el Barça per a una final que es disputarà demà a les 12 h. El conjunt català s’enfrontarà al guanyador de la segona semifinal que disputen el Tarragona i l’amfitrió, el Dumbría.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut