Molt en joc al Palau

Molt en joc al Palau

El conjunt basc es juga entrar a la Copa del Rei i el Barça acabar primer la primera volta (diumenge, 12.30 h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar+, el RETAbet Bilbao Basket en la que serà la jornada 17, l’última de la primera volta i en la qual quedaran definits els vuit equips que disputaran la Copa del Rei. El Barça, que ja està classificat, es juga acabar la primera fase de la temporada en primera posició, mentre que el Bilbao Basket es juga l'accés a la Copa del Rei. Per tant, molt en joc al Palau Blaugrana.

El rival

Té un balanç de nou triomfs i set derrotes i ha superat rivals de gran entitat com el Reial Madrid, el Baskonia, el València Basket o l’Iberostar Tenerife. Compta amb un dels màxims anotadors de la competició, el francès Bouteille, que anota 18,1 punts per partit. Tampoc cal oblidar homes com Brown (12,6 punts) o Balvin, que té una valoració mitjana de 17,8 gràcies als seus 9,3 punts i 7,8 rebots de mitjana. Jugadors com Kulboka, Rafa Martínez, Lammers, Schreiner, Rousselle o l’exblaugrana Sulejmanovic també poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Vol tornar al camí de la victòria després de caure en el partit d’Eurolliga al Palau contra l’Anadolu Efes, en un matx que va ser a cara o creu (82-86). El Barça vol seguir liderant la competició domèstica –actualment és segon darrere del Madrid per la diferència de punts– i tancar la primera volta de la Lliga Endesa amb un balanç molt positiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut