Jenni Hermoso fa realitat el somni de l’Iker

Jenni Hermoso fa realitat el somni de l’Iker

El nen, de 7 anys i de Madrid, havia demanat als Reis Mags la samarreta de la seva ídol i aquesta li va entregar a l’hotel de concentració abans de jugar contra el Tacón

L’Iker és un nen de 7 anys de Madrid. Fins no fa gaire era seguidor del Reial Madrid, però, arran d’un videojoc i gràcies al futbol femení, les seves predileccions van canviar. Ara és un gran aficionat culer i un devot de les jugadores del Barça Femení. Especialment d’una: la també madrilenya Jenni Hermoso.

És per això que l’Iker va demanar als Reis Mags una samarreta de la seva ídol. Però, com que de moment l’equipació del Femení només es pot adquirir a Barcelona, Ses Majestats n’hi van deixar una del masculí. Això sí, ell ho tenia clar: aquesta, malgrat no tenir dorsal ni nom, era la samarreta de la Jenni. El vídeo en què ho explicava s’ha fet viral a les xarxes.

Poc podia imaginar l’Iker que el seu desig s’acabaria complint. Aquest divendres la seva mare el va acompanyar a un hotel on, sense que ell ho sabés, s’allotjava l’equip abans del duel de dissabte contra el Tacón. “No m’ho puc creure”, no parava de repetir quan va veure aparèixer Jenni Hermoso a la recepció. La 10 blaugrana li va entregar la somiada samarreta, dues entrades per al partit i una postal dedicada.

Els dos van poder conversar una llarga estona en una simpàtica trobada en la qual també van intervenir l’entrenador Lluís Cortés i Lieke Martens, una altra de les preferides del menut.  

No et perdis el fil complet a Twitter amb la reacció del jove Iker en conèixer Jenni Hermoso! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut