Barça – Anadolu Efes: Sense fortuna en un final obert (82-86)

Els de Svetislav Pesic cauen en un duel en què el rival ha dominat una bona part dels minuts, però amb una gran segona meitat culer

El Barça no ha pogut sumar un nou triomf a l’Eurolliga i ha caigut davant l'Anadolu Efes (82-86). Els homes de Svetislav Pesic han vist com l'Anadolu Efes liderava el marcador una bona part del partit, fins que una gran segona meitat blaugrana ha permès als culers capgirar el marcador. Tot i això, el conjunt visitant ha estat més encertat en els darrers segons del matx amb el marcador empatat. Brandon Davies, amb 20 punts, ha estat el màxim anotador del Barça.

El duel ha començat amb un inspirat Shane Larkin situant un 0-5 inicial. El Barça, però, ha sabut reaccionar i ha pogut desplegar el seu joc amb el pas dels minuts. Així i tot, l'Anadolu Efes ha sabut mantenir-se per davant en el marcador en aquest primer període (19-24).

El conjunt visitant ha aconseguit ampliar l’avantatge en els primers compassos del segon període. Els homes de Svetislav Pesic no han deixat de creure en el partit i, de la mà d’un inspirat Delaney, amb tres triples consecutius, els culers han pogut capgirar el resultat (32-31, min 15). D’aquesta manera el Barça ha sabut completar un bon final de la primera meitat, amb una cistella sobre la botzina de Higgins (42-45).

Davies, referent en el tercer període

El Barça no ha pogut capgirar el resultat, però el duel s’ha mantingut molt igualat en tot moment i amb intercanvi de cistelles entre els dos conjunts. El blaugrana Davies ha estat el jugador més encertat i el que ha liderat els de Svetislav Pesic. Tot i així, l'Anadolu Efes s’ha mantingut per davant (58-66).

Kuric lidera la remuntada des del triple

En el darrer període els culers han capgirat el marcador, amb un parcial de 14-0 en els primers compassos, liderats per un Kuric molt encertat i autor de tres triples (66-66, min 34). El Barça s’ha situat per davant (75-68, min 37), però l'Anadolu Efes ha tornat a igualar el marcador. El duel ha entrat en el darrer minut de joc amb empat (79-79). Després d’un intercanvi de triples en aquests darrers compassos l'Anadolu Efes ha estat més encertat i s’ha acabat enduent el triomf per 82-86.