Local

CD Tacón – FC Barcelona (prèvia): Una altra història

16.30 h, Barça TV i Real Madrid TV: El líder comença la segona volta al camp d’un rival que poc té a veure amb el que va debutar a l’Estadi Johan Cruyff

La segona volta de la Primera Iberdrola comença aquest dissabte i ho fa amb un interessant Tacón-Barça, a la Ciudad Deportiva Real Madrid. El líder, que després del gran triomf a San Mamés (0-3) va ampliar l’avantatge a 7 punts al capdavant de la classificació, visita un rival a l’alça. Poc té a veure amb el que va sortir golejat per 9-1 en la memorable estrena de l’Estadi Johan Cruyff. Les de David Aznar sumen una bona ratxa de resultats i van vèncer per 5-1 en la jornada passada davant del Sevilla.

El conjunt que dirigeix Lluís Cortés viatjava a Madrid aquest divendres amb 19 futbolistes: Paños, Van der Gragt, María León, Melanie, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, P. Tajonar, Aitana, Leila, A. Pereira, Crnogorčević, Candela, Oshoala, Martens i Codina. Les absències han estat les lesionades Losada, Graham i Falcón, així com Carla, Pina i Gemma Font, per decisió tècnica.

La frase de Lluís Cortés

“El CD Tacón és molt diferent del que vam jugar aquí a la primera volta”.

La frase d’Asisat Oshoala

“No podem dir que estem en el millor moment, sempre hi ha marge de millora”.

Més notícies aquí