Local

Messi, més Pitxitxi de la Supercopa d’Espanya

Amb el gol contra l’Atlètic de Madrid, l’argentí lidera la classificació amb 14 gols

El gol de Messi contra l’Atlètic de Madrid a la Supercopa d’Espanya el situa més líder a la classificació de màxims golejadors de la competició. Va suposar el seu catorzè gol a la Supercopa en els 19 partits que ha jugat i és, també, el jugador que més partits ha disputat a la competició. La seva víctima preferida a la Supercopa és el Reial Madrid, amb sis gols, seguit del Sevilla, amb quatre, l’Athletic Club, amb tres i aquest darrer contra el conjunt matalasser. El 10 blaugrana ha anotat el doble de gols a la competició que el segon màxim golejador: Raúl, amb set. A més, l’argentí també és el jugador que més edicions ha disputat (11) i el que més vegades ha alçat el títol (vuit).

Griezmann tanca el cercle amb els rivals de Primera Divisió

Amb el gol contra l’Atlètic de Madrid, el francès ja ha aconseguit anotar contra tots els rivals de Primera Divisió als quals s’ha enfrontat. S’ha vist les cares amb 33 equips de Primera Divisió i ha vist porta contra tots ells, com a mínim, una vegada. Les seves víctimes preferides, al llarg de la seva trajectòria professional, són l’Athletic Club, el València, el Celta i el Valladolid, amb vuit dianes.

Ansu Fati, el jugador més jove a debutar a la Supercopa d’Espanya

Ansu Fati no para de polvoritzar rècords de precocitat. El jove blaugrana s’ha convertit en el jugador més jove de la història a debutar a la Supercopa d’Espanya. Ho ha fet contra l’Atlètic de Madrid amb només 17 anys i 70 dies, superant l’exblaugrana Nano, que ho va fer amb 17 anys i 117 dies l’any 1999.

Més notícies aquí