Toca canviar la dinàmica a Saragossa

Toca canviar la dinàmica a Saragossa

Plaza mentalitza l’equip per retrobar-se amb la victòria i el gol (dissabte, 20.45 h, Gol)

El Barça visita el Fútbol Emotion Saragossa amb la necessitat de trencar amb una dinàmica de tres partits seguits sense guanyar fora de casa (Llevant, Valdepeñas i Peníscola). Per fer-ho, l’equip s’haurà de tornar a sobreposar a les baixes. Encara no hi serà Lozano, que ja està en el tram final de la recuperació de la lesió miofascial a la cuixa dreta; i també seran baixa Ferrao, Esquerdinha i Joselito, que no viatja per precaució a causa d'unes molèsties al genoll esquerre. La bona notícia és l'entrada a la convocatòria del jugador del filial David Peña, segon màxim golejador de Segona Divisió amb 17 gols en 15 partits.

El rival, el Fútbol Emotion Saragossa, acaba de destituir l’entrenador Arturo Santamaría pels mals resultats i l’històric Santi Herrero s’ha tornat a fer càrrec de l’equip. L’exblaugrana Adri Ortego, Javi Alonso i Retamar destaquen en una plantilla amb jugadors de molta qualitat, tot i haver guanyat només dos partits de Lliga.

Plaza demana “mentalització”

L’entrenador del Barça creu que la reacció del seu equip passa per una “correcta mentalització”. “Sabem que podem sobreposar-nos a les baixes, perquè ja vam guanyar l'Inter i ElPozo i aquest és el camí”, diu Plaza. “És una part de la temporada complicada per dos motius: primer, perquè encara estem treballant els mecanismes per jugar sense pivot; i el segon, perquè no hi ha títols en joc a curt termini i cal transmetre als jugadors una motivació extra per remarcar la importància que tenen tots els partits, començant per aquest de dissabte”, argumenta el tècnic del Barça.

Sobre el Fútbol Emotion Saragossa, Plaza no es refia d’un rival ferit i amb nou entrenador. “Sempre és perillós, quan un equip canvia d’entrenador, perquè els jugadors necessiten reivindicar-se; nosaltres hem d’intentar controlar el partit i jugar amb la seva ansietat per intentar aconseguir els tres punts”, avisa Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut