Duel colossal al Palau

Duel colossal al Palau

El líder, l’Anadolu Efes, visita el feu blaugrana en el primer partit de la segona volta

El Barça rep aquest divendres, a les 21 h i en directe per DAZN, l’Anadolu Efes d’Istanbul en la que serà la 18a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que ocupen el tercer lloc a la classificació, s’enfronten al primer classificat, un Efes que ha guanyat 10 dels últims 11 partits disputats a Europa. El Palau Blaugrana presentarà una gran entrada.

El rival

Compta amb un dels màxims anotadors de la competició, Shane Larkin, que té una mitjana de 20,6 punts. El segueixen Vasilije Micic, Kruno Simon, els exblaugranes Pleiss, Singleton i Moerman i altres homes de gran nivell com Beaubois, Anderson, Balbay o Sanli. Entrenats per Ergin Ataman, l’Anadolu Efes té un balanç de 14 triomfs i tres derrotes després de la primera volta.

El Barça

S'ha mostrat molt sòlid en aquest primer tram de temporada i ha aconseguit el triomf en set dels vuit partits disputats al Palau. Els de Pesic, que ja saben què és vèncer l’Efes, volen tornar-ho a repetir després d’haver-ho fet en la primera jornada (64-74). Un triomf blaugrana els faria empatar tots dos a la classificació i deixaria els catalans per davant gràcies al basket-average.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut