El número 102 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

El número 102 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

Tots els socis i sòcies poden accedir gratuïtament a aquesta versió de la publicació baixant-se l’aplicació FC BARCELONA REVISTA

El número 102 de la REVISTA BARÇA, que ha arribat durant els últims dies en format físic a casa dels socis, ja es pot llegir també en format multimèdia. El tema principal d'aquesta edició està dedicat a la sisena pilota d'or que Messi va aconseguir el desembre passat així com també a la seva sisena bota d'or, uns guardons dignes d'un autèntic geni. El seus espectaculars registres de falta i els detalls de l'espectacle Messi10 del Cirque du Soleil completen el bloc dedicat a l'argentí. Entre d'altres continguts en aquesta edició també es publica una entrevista amb Josep Maria Bartomeu de valoració dels 120 anys de l'Entitat, es repassen els beneficis que aportarà l'Espai Barça en les diverses àrees del Club i s'homenatja l'esport formatiu en el 40è aniversari de la Masia amb totes les fotografies dels equips formatius d'aquesta temporada.  

El format multimèdia de la revista manté la majoria de reportatges de l’edició impresa, però canvia completament la manera de presentar-los. Galeries de fotos, vídeos, efectes visuals i infografies de dades ajuden a completar els articles de forma amena i interactiva.

Com es pot descarregar l’APP de la ‘Revista Barça’

Per accedir a la versió en format multimèdia els socis i sòcies han de descarregar-se gratuïtament l’aplicació FC BARCELONA REVISTA, disponible a Google Play per als dispositius Android i a Apple Store per als del sistema iOS. Per accedir a la publicació cal introduir la clau de soci i el codi personal i escollir l’idioma en què es vol llegir: català o castellà.

Passos que cal seguir: 

1.       Descarregar l’app FC Barcelona Revista:

          Per a Android

          Per a iOS 

2.       Apareix pantalla de ‘login’ de socis.

3.       Introduir la clau de soci i el codi personal. Acceptar política legal i de privacitat.

4.       Apareix el quiosc. Es pot triar ‘seleccionar idioma’ a l’extrem superior dret.

Com es pot aconseguir la clau de soci i el codi personal?

La clau de soci és un número que es pot trobar en el carnet de soci i el codi personal o PIN és una clau que s’entrega en el moment de formalitzar l’alta de soci o que es pot recuperar en qualsevol moment per dues vies: els titulars poden fer-ho de manera presencial a l’OAB o a través del web del Club, accedint a l’apartat de socis, tràmits online i seguint els passos per obtenir el codi personal.

Per descarregar la revista només caldrà posar la clau i el codi una vegada, i si permetem que ens enviïn notificacions, ens enviaran una notificació ‘push’ cada vegada que hi hagi una actualització de la revista o es pugui descarregar un número nou.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut