Edu Castro: “Ens ha costat molt arribar fins aquí”

Edu Castro: “Ens ha costat molt arribar fins aquí”

El Barça és el líder en solitari de l’OK Lliga després d’encadenar tretze victòries consecutives

El Barça d’hoquei patins va acabar, aquest dissabte, líder en solitari de l’OK Lliga. Va imposar-se al Girona (0-4) en la mateixa jornada en que el Liceo va perdre davant el Noia Freixenet (2-3). Així doncs, després de caure a Riazor en la primera cita de la competició regular i de tretze victòries consecutives, el Barça agafa avantatge al capdavant de la competició: “Ens ha costat molt arribar fins aquí”, expressava Edu Castro després del duel disputat a Girona.

El tècnic blaugrana va destacar que “portem molts partits consecutius guanyant i ens estem trobant còmodes”. Després d’estar empatats a punts amb el Liceo des de l’onzena jornada i d’haver sigut campions d'hivern al finalitzar la primera volta, ara s’ha de defensar el liderat en solitari per tenir avantatge en el play-off: “Hem de pensar en el que ens ha portat fins aquí: treballar en el col·lectiu i insistir en els principis de joc”.

"Hem de seguir amb la mateixa dinàmica"

Matias Pascual i Sergi Fernández, protagonistes en el partit contra el Girona, també van subratllar que “això ens motiva per seguir treballant dia a dia”. “Nosaltres hem d’anar partit a partit i no hem de mirar el que fan els rivals, però estem contents d’estar en la primera posició. “Hem de seguir amb la mateixa dinàmica”.

Es dóna el cas que el Barça és l’actual líder de l’OK Lliga i del grup de C de la Lliga Europea. Els propers compromisos en el mes de gener per defensar aquestes privilegiades posicions són: el Barça – Taradell (11/01; 12.00), el Barça – Benfica (18/01; 17.00), el Caldes – Barça (22/01; 21.00) i el Barça – Reus (26/01; 12.00).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut