'La importància de ser Frank' amb un 50% de descompte per als socis de Zona Jove

'La importància de ser Frank' amb un 50% de descompte per als socis de Zona Jove

Promoció limitada a un màxim de 20 entrades per funció, del 16 de gener al 15 de març al teatre Poliorama

Des del dijous 16 de gener i fins al 15 de març els socis membres de la Zona Jove (de 18 a 30 anys) poden gaudir d’un 50% de descompte en la compra de les entrades per assistir a les representacions de l’obra d’Oscar Wilde “La importància de ser Frank” al teatre Poliorama de Barcelona.

Aquesta promoció està limitada a un màxim de 20 entrades per funció.

Com es pot fer la reserva amb el descompte?

Per poder gaudir d’aquest important descompte, s'ha de fer la reserva i compra de la localitat mitjançant el següent enllaç, i amb el codi promocional: FCBJOVEFRANK

Per qualsevol dubte o consulta, es pot contactar amb el Teatre Poliorama a través del correu electrònic suport@teatrepoliorama.com o al telèfon 933177599.

En el moment d'accedir al teatre, cal mostrar el carnet de soci, en el qual s’identifica la condició de Zona Jove.

L'obra d'Oscar Wilde

“La importància de ser Frank” és un dels retrats més àcids i divertits que s'han fet mai sobre la hipocresia social, que en aquesta ocasió ens arriba sota la direcció de David Selvas en una producció del TNC i La Brutal.

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia.

L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut