Set blaugranes campiones d’Espanya

Set blaugranes campiones d’Espanya

Tres jugadores infantils i quatre cadets del Barça s’han proclamat avui campiones d’Espanya amb la selecció catalana en el campionat estatal de seleccions autonòmiques

Set jugadores de les categories inferiors del Barça de bàsquet femení s’han proclamat avui campiones d’Espanya amb la selecció catalana, en el campionat estatal de seleccions autonòmiques.

Ana Gamero, Marta Alsina i Martina Muñoz ho han fet amb la selecció infantil, mentre que Lucía Navarro, Paula García, Alejandra Civera i Carmen Yáñez ho han fet amb la cadet.

Les primeres a aconseguir el títol de campiones han estat les jugadores infantils, després que la selecció catalana s’hagi imposat a Madrid per 45-53. Més tard, ha estat el torn de la final de la categoria cadet, en la qual el conjunt català ha superat la selecció andalusa per 74-62.

Més de 400 jugadors al Trofeu Molinet

D’altra banda, aquest cap de setmana també es van dur a terme, al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, les finals de la cinquanta-setena edició del Trofeu Molinet. Un torneig -el més antic d’Europa- de la categoria Mini, en el qual van participar més de 400 jugadors i jugadores.

Pel que fa a resultats, cal destacar la segona posició de l’equip femení, després de perdre a la final davant l'Snnatt’s Femení Sant Adrià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut