Local

Venda d'entrades per al partit de la Champions al camp del Nàpols

Els socis poden adquirir les seves entrades per a l'enfrontament a l'estadi San Paolo del 25 de febrer, fins el dilluns 10 de febrer a les 17 hores. El Club disposa d'un segon avió per a aquest desplaçament.

La venda de les entrades per al partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que enfrontarà al Nàpols i el FC Barcelona, el dimarts 25 de febrer a l’estadi San Paolo napolità, començarà el dimarts 7 de gener a les 16.00 hores i finalitzarà el dilluns día 10 de febrer a les 17.00 hores o fins que s’exhaureixin les 2.336 entrades disponibles.

Cada soci pot adquirir una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu de l'entrada és de 70 euros, i en queden exclosos per a la seva compra els socis menors de 6 anys, els que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina.

Un cop feta la compra no s’admetran modificacions, devolucions i/o cancel·lacions.

La compra d’entrades es pot fer a través del formulari que trobareu en el següent enllaç, on cada soci ha d’identificar-se amb la clau i el codi personal:

Cada entrada és nominal i intransferible, i l'ha de recollir cada soci a Nàpols, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Les localitats estaran ubicades a la zona visitant (Gate 26) situada a un corner de l’estadi.

Viatge de FC Barcelona Desplaçaments

Per assistir a aquest partit, FC Barcelona Desplaçaments ofereix als socis, membres del carnet de compromís i penyistes, un viatge d'anada el mateix dia del partit i tornada un cop acabat l'enfrontament. Aquest desplaçament en avió, amb sortida el matí del dimarts 25 de febrer, té un preu de 213 euros per als socis i 284 euros per a penyistes i seguidors amb carnet de compromís. A aquests preus del viatge, cal afegir el cost de l'entrada.

El preu del desplaçament inclou els bitllets de l'avió, anada i tornada, els trasllats efectuats a Nàpols, assegurança de viatge, assistència de personal del FC Barcelona durant el viatge, un obsequi blaugrana i els corresponents Barçapunts segons l'import abonat.

Per a aquest desplaçament, els aficionats ja han omplert un primer avió i s'ha obert la venda de places d'un segon avió per assistir al partit de Nàpols.

Podeu consultar el programa del viatge i efectuar la compra en el següent enllaç:

PROGRAMA I COMPRA DEL VIATGE DE FC BARCELONA DESPLAÇAMENTS

Més notícies aquí