Campió d’hivern… campió de Lliga?

Campió d’hivern… campió de Lliga?

Amb l'empat davant l’Espanyol, els culers acaben líders la primera volta. Quins han estat els darrers campions d’hivern?

Campions d’hivern. El FC Barcelona ha començat l’any amb un empat en el derbi davant l’Espanyol (2-2). Aquest punt permet als d’Ernesto Valverde acabar la primera volta del campionat de Lliga com a líders, empatats de punts amb el Reial Madrid, que ha guanyat contra el Getafe.

Però... com els ha anat als culers les darreres vegades que s’han proclamat campions d’hivern? Qui ha acabat guanyant la Lliga? A continuació ho repassem:

Campió d'hivern, campió de Lliga?

De les últimes 11 temporades el Barça ha estat campió d’hivern en vuit ocasions. D’aquestes vuit vegades, en set els blaugranes han acabat aixecant el títol de campions de Lliga. Només en una ocasió, la temporada 2013/14, el Barça anava líder a final d'any i no va acabar com a campió de Lliga. Per tant, estadísticament per al Barça acabar la primera volta com a líder sol ser un preludi de guanyar el títol de la competició domèstica. En el cas de la temporada 2014/15, els blaugranes van tancar la primera volta sense ser líders, però sí que van aixecar el títol de la competició domèstica.

Així doncs, els culers, que van finalitzar també el 2019 com a líders a la Lliga, han iniciat l’any igual que van acabar l’anterior, mantenint-se a la part superior de la classificació. Sens dubte, un bon començament d’any per iniciar la conquesta d’un nou títol de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut