Girona CH - Barça: Líders en solitari (0-4)

Girona CH - Barça: Líders en solitari (0-4)

Els blaugranes inicien l'any amb una victòria gràcies als gols de Bargalló, Helder Nunes, Alabart i Pascual

Comença el 2020 i el Barça suma un nou triomf. Els d'Edu Castro han sumat, novament, els tres punts, després de vèncer per 0-4 el Girona. Bargalló ha obert la llauna en el primer temps i Helder Nunes, Ignacio Alabart i Matias Pascual, en el segon, han certificat el tretzè triomf dels blaugranes a l'OK Lliga. Una victòria que els situa amb 39 punts i els permet liderar en solitari la classificació.

Després d'uns minuts de tempteig en què els blaugranes han dominat clarament la possessió, ha arribat el primer gol del partit. Pau Bargalló ha situat el 0-1 en el marcador just després d'un temps mort. Tot i intentar-ho diverses vegades, els d'Edu Castro han marxat al túnel de vestidors amb una victòria per la mínima.

La sentència arriba ben aviat

En el segon temps, Matias Pascual ha vist la targeta blava, fet que li impedirà disputar el següent partit contra el Taradell per acumulació de blaves (quatre). D'aquesta manera, Gerard Pujol ha intentat situar l'empat en el marcador de falta directa, però un immens Sergi Fernández ha impedit el gol dels locals i ha mantingut la porteria a zero.

Pocs minuts després, Helder Nunes, en una jugada d'oportunisme, ha rematat una bola dins l'àrea per situar el 2-0. Just en la jugada següent, els blaugranes han vist recompensat el bon joc amb un altre gol, obra d'Ignacio Alabart, que ha desviat amb suavitat una bola penjada per Pascual i ha situat el 0-3. Per tancar el resultat, Matias Pascual ha materialitzat un penal favorable i, amb un llançament sec, ha situat el 0-4 definitiu al pavelló de Palau.

 

FITXA DEL PARTIT

Girona CH, 0
Barça, 4

Girona CH: Jaume Llaverola, Aniol Mangas, Humberto Da Silva Mendes, Oriol Garcia, Gerard Pujol –cinc incial– Pau Palacín, Josep Hernández.
Barça: Sergi Fernández, Sergi Panadero, Pablo Álvarez, Sergi Panadero, Ignacio Alabart, Helder Nunes –cinc inical– Matias Pascual, Pau Bargalló, Nil Roca, Joao Rodrigues.
Gols: 0-1, Pau Bargalló (min 13); 0-2, Helder Nunes (min 37); 0-3, Ignacio Alabart (min 37); 0-4, Matias Pascual (min 41).
Àrbitres: Sergi Mayor i Erik Rivas. Han amonestat amb targeta blava el blaugrana Matias Pascual. Faltes: 9-8.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut