Athletic Club – FC Barcelona Femení (prèvia): Jornada màgica a San Mamés

Athletic Club – FC Barcelona Femení (prèvia): Jornada màgica a San Mamés

12.00 h, Barça TV i Esport3: La Catedral obre les portes per a un gran duel entre dos equips en dinàmica triomfal

Nit de Reis i migdia de màgia a San Mamés. La Catedral del futbol estatal torna a obrir les portes per acollir un partit de Primera Iberdrola amb motiu d’un Athletic Club-Barça que promet ser apassionant. Quart contra líder, dos equips amb una dinàmica de joc i resultats molt positiva. De fet, les blaugranes es mantenen invictes aquesta temporada, en la qual únicament han cedit un empat en 19 compromisos oficials.

No serà la primera vegada que un duel així es disputi a San Mamés. L’any 2013 la Lliga es va decidir a l’antic estadi, una última jornada amb els dos clubs involucrats. Llavors, el Barça en va resultar vencedor amb un 1-2 èpic. Melanie, Losada, Alexia i Leila són les supervivents culers de la proesa.

En el regal avançat que va rebre el cos tècnic, Ana Crnogorčević és la principal novetat de la llista en què també hi ha Leila Ouahabi, amb l’alta mèdica, però no Caroline Graham Hansen. Segons han informat els Serveis Mèdics del Club, la noruega té una lesió en un peu i queda pendent d’evolució. S’uneix a la baixa d’Andrea Falcón, intervinguda divendres. Les altres absències, per decisió tècnica, són Van der Gragt, Carla, Pina, Gemma i Codina.

La convocatòria: Paños, María León, Melanie, Losada, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, P. Tajonar, Aitana, Leila, A. Pereira, Crnogorčević, Candela, Oshoala i Martens.

Les valoracions de Lluís Cortés i Melanie Serrano

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut